Avery címke, környezetbarát csomagoláshoz!

224
Avery címke

Az Avery címke innovatív változatait ajánljuk figyelmébe, vagyis a natúr, környezetbarát termék címkéket! A környezettudatos szemléletmód megkerülhetetlenné vált, egyre többen teszik az életük, vállalkozásuk részévé. Nem mindegy, mit és hogyan használunk, mennyit fogyasztunk, pazarlunk és ezzel milyen hatással vagyunk a környezetre. Egy apró döntésnek is jelentős hatása lehet, amivel a jövőt támogatja mindenki. Egy egyszerű termék címke is hatással lehet a jövőre, még ha elsőre ezt nehéz is elhinni.

Az Avery címke azért olyan különleges és más, mint a hagyományos termék címkék, mert nemcsak a külseje natúr, hanem az alapanyaga is ehhez igazodik, ugyanis teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készült. Ennek köszönhetően olyan címke kerül a termékekre, illetve azok csomagolására, amihez nem használtak a természetre káros anyagot és a felhasználását követően ismét újra lehet majd hasznosítani. A legkisebb pazarlással és tudatos felhasználással egy termék címke is kis lépés, de fontos lépés a környezet megóvásának folyamatában.

Az Avery címke stílusos, natúr külsővel készül, kellemes, ovális formát kapott. Az ilyen termék címke nagyon jól illik számos, natúr termékhez, de a csomagolástól függően egyéb termékekre is ragasztható. Öntapadó, nyomtatható Avery címkéről van szó, amiből több kiszerelésben kapható csomagot is tud rendelni, téglalap, kör vagy ovális alakban készült címkékből. Akár kézzel is lehet szöveget, árat írni a címkére, ha például kisebb példányszámban készül, illetve illik a termékhez.

Az Avery címkére színes vagy fekete-fehér szöveget, grafikát is nyomtathat és ezután már csak a megfelelő helyre kell ragasztani a termék csomagolásán.  A környezetbarát Avery címkéket a www.micro-trend.hu webcímen található Micro-trend Bt. webáruházából tudja megrendelni. Az általunk forgalmazott Avery címkékről vagy a többi termékről a megadott elérhetőségeken, a 36 1 36 90 622 telefonszámon vagy az info@micro-trend.hu email címen tud tájékozódni. Keressen minket bizalommal!