Jusson túl lelki problémáin pszichológus segítségével!

548

Rosszul érzi magát a munkahelyén, vagy a magánéletben adódtak problémái? Nem tudja ezeket senkivel sem megbeszélni? Szeretne a nehézségeken túljutni, ugyanis egyre több gondja adódik? Ha magában tartja a rossz érzéseket, nem lesz könnyű a problémáktól megszabadulni. Fontos, hogy valakivel részletesen beszéljen a csalódásokról, bántalmakról, hiszen csak így találhatja meg a kivezető utat. Megbízható segítséghez juthat, ha pszichológushoz fordul támogatásért.

Környezetünk negatív hatásai jelentős mértékben befolyásolják életünket. A stressz, a túl sok feladat, a családi és munkahelyi konfliktusok és más tényezők okozhatnak lelki, illetve testi problémákat. Akár depresszióban szenvedünk, akár függővé váltunk valamilyen anyag, hiedelem, esemény, játék, számítógép, szokás vagy más hatásától, nagyon fontos a kiváltó ok megtalálása. Ha nem szívesen beszélgetünk a nehézségeinkről, vagy nincs is ezeket kivel megosztanunk, érdemes felkeresni egy pszichológust. Hozzáértő és tapasztalt szakember támogatásával, valamint hatékony módszer alkalmazásával újra a helyes útra kerülhetünk, és megszabadulhatunk a negatív állapottól.

Megbízható segítséget nyújtok, bármilyen problémája van a magánéletében, vagy a munkahelyén. Dr. Szentmiklóssy Margit vagyok, pszichológusként és pszichoterapeutaként végzem tevékenységemet, és igyekszem a problémákra minél hatékonyabb megoldást találni. Különböző módszereket alkalmazok, amelyek lehetővé teszik a gondok okainak feltárását. Akár családi, akár munkahelyi problémákkal küzd, felkészülten állok rendelkezésére ezek megoldása céljából. Egyénileg, párban, vagy akár családjával együtt is érkezhet hozzám. Tudjon meg érdekes információkat a különféle problémákról, és olvasson a pszichológusok tevékenységéről a www.szakpszichologusbudapest.hu címen elérhető weboldalamon!

Beszéljen a különböző problémákról, és keresse meg a gödörből kivezető utat pszichológus segítségével! Próbálja meg a sérelmeket maga mögött hagyni, és új életet kezdeni! Kérje a segítségemet, és jusson hatékony megoldásra minél rövidebb időn belül! Időpont egyeztetése céljából vegye fel velem a kapcsolatot a 06-1-3163009-es telefonszámon, vagy küldjön nekem üzenetet a dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu e-mail címemre!