Éljen egészségesebben a nikotinfüggőség megszüntetése után!

587

Kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre vágyik? Régóta küzd a dohányzással, de nem tud megválni a cigarettától? Netán most határozta el, hogy tesz a nikotinfüggőség megszüntetéséért? A leszokás a dohányzásról egyáltalán nem könnyű feladat, nagy akaraterőt és speciális módszereket igényel, amelyek segítségével örökre megszabadulhat a függőségétől.

Rengetegen vagyunk, akik hosszú évek óta veszélyeztetjük magunkat a cigarettával. Sajnos olyan káros szenvedélyről van szó, amiről nagyon nehéz leszokni, azonban ha elhatározzuk magunkat, és teszünk ennek érdekében, egészségesebbek lehetünk. Ha végleg sikerül a leszokás a dohányzásról, növekszik a szívünk oxigénnel való ellátottsága és szervezetünk fizikai terhelhetősége, csökken a szívinfarktus és a tüdőrák veszélye, a köhögés mértéke, valamint megszabadulhatunk a cigaretta szagától, ami rendkívül kellemetlen mindenki számára. Ezeken kívül számos más előnyt sorolhatnánk még fel, amelyek a nikotinfüggőség megszüntetésével járnak, tehát minél hamarabb kezdünk neki a dohányzásról való leszokás feladatának, annál gyorsabban köszönthetjük magunkat egy sokkal egészségesebb, felszabadultabb világban.

A dohányzásról leszokás érdekében segítséget nyújtunk az Antidohány Bt. munkatársaiként. Előtérbe helyezzük a pszichés kötődés problémáját, hiszen csak így szabadulhat meg örökre a cigarettától. Biorezonanciás kezelés során feltérképezzük a szervezet elektromágneses rezgéseit, majd ezeket újrahangoljuk. Káros mellékhatásoktól mentesen tehet a nikotinfüggőség megszüntetéséért, ha felkeres bennünket. Informálódjon részletesen tevékenységünkről és a dohányzás ártalmairól a www.antidohany.hu weboldalunkon!

Határozza el magát, és tegyen azért, hogy Ön és a környezetében lévők is egészségesebben élhessenek! Forduljon hozzánk segítségért a nikotinfüggőség megszüntetése érdekében! Lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb a 06-30-381-8422-es telefonszámunkon, vagy a kapcsolat@antidohany.hu e-mail címünkön!