Arcfiatalítás gyorsan, könnyedén!

184
arcfiatalítás

Az arcfiatalítás még nem volt ilyen hatékony, mint az Ultratone kezeléssel! A kozmetikai kezelések egyik favoritját érdemes megismerni és kipróbálni, ha nemcsak érezni akarja a változást, hanem látni is!

A forradalmi kozmetikai kezeléssel megkérdőjelezhetetlen az eredmény az arcon, sőt az egész testre kiterjedően is használható. A feszesebb, rugalmasabb bőr, a tömörebb, tónusosabb bőrszerkezet eléréséhez nincs szükség sebészi késre, de injekciókra, görgőkre vagy hengerek használatára sem. Az Ultratone kezelés az arcfiatalításhoz bio computer, mikroelektródák párosát használja fel. Az arc meghatározott pontjaira elhelyezett mikroelektródák, tappancsok elektromos jelekkel végzett arcfiatalítást tudnak véghez vinni.

Az arc pontjain izom stimuláció történik, ezzel pedig a teljes arcon szemmel látható változás megy végbe. Az arc lifting hatása már körülbelül hat kezelés után megmutatkozik. Az arcfiatalításon részt vevő vendég a tükörbe nézve, a kezelés végén észrevehető különbséget fog észlelni, hiszen fiatalosabb, ragyogóbb arcbőrrel távozhat a szépség stúdióból.

Az Ultratone kezeléssel történő arcfiatalítás során az izomcsoportok összehúzódnak és ellazulnak az elektromos impulzusok hatására. A kezelés körülbelül harminc perc hosszúságú, csak az arcra kiterjesztve, nem jár semmilyen fájdalommal vagy kellemetlen érzettel. Az arcfiatalítás kellemes, hatékony és nem jár mellékhatásokkal sem, hiszen tulajdonképpen az izomcsoportok tornáztatásáról, formálásáról van szó. A penyhüdt, rugalmasságát vesztett bőr megemelkedik, a ráncok csökkennek, miközben méreganyagok távoznak a szervezetből.

Dőljön hátra és élvezze a mélyre ható arcmasszázst, pihenjen, miközben az arcfiatalítás innovatív kezelését végző mikroelektródák teszik a dolgukat!

A Evital Parkba már most időpontot foglalhat a www.evitalpark.hu webcímen, bármelyik arc vagy test kezelésre, amit vonzónak talál! A +36 30 886 38 16, +36 1 787 0380 telefonszámokon vagy az info@evitalpark.hu email címen lépjen velünk kapcsolatba!