Csakra karkötőkkel a pozitív energiaákért!

313
csakra karkötők

csakra karkötő szép és különleges ajándék. A csakrák a hinduizmus szerint a testünkben található energia központok, amikben örvénylik az energia. Összesen hét csakra található a testünkben, amik szinte egymás fölött helyezkednek el, az ágyéktól kezdve egészen fejünk tetejéig. Ezekben a pontokban nincs mindig egyensúlyban az energia mozgása, van úgy, hogy felgyorsul és az is megtörténhet, hogy nehézkesebbé válik. A csakrák mozgását a legjobban a külső és belső történések befolyásolják, de jó hír, hogy mi magunk is hatással lehetünk rájuk. Az egyik módja annak, hogy a csakrák működését és az energia áramlását pozitívan befolyásoljuk, a csakrákhoz tartozó egyes ásványok viselése. A csakra karkötők például ilyen ásványokból, kövekből készülnek és amellett, hogy nagyon hasznosak, még kifejezetten dekoratívak is.

Egy stílusos kiegészítő lehet divatos ékszer és gyógyító hatású tárgy is. A csakra karkötők pontosan ilyenek, rendelkeznek minden tulajdonsággal, ami ellenállhatatlanná teszi őket. Minden csakrához párosítható egy szín. A színek a piros, a narancs,a sárga, a zöld, a kék, a lila és az ibolya alulról felfelé. Minden csakra fizikai kapcsolatban áll egy-egy területtel, illetve pszichés funkciókkal: mellék vese és akarat, nemi mirigyek és érzések, gyomor és gondolkodás, szív és kapcsolat, torok és gondolkodás, homlok és intuíció, fejtető és tudatosság.

csakra karkötők energetizálják a csakra pontokat és segítenek az egyensúly megtartásában. Egy szép csakra karkötő egyedi ékszer, ugyanakkor a testi, lelki, szellemi egészség és ezzel együtt a jó közérzet, az ideális állapot megtartását segíti elő. A csakra karkötők olyan ásványokból készülnek, amik megfeleltethetőek az egyes energia pontoknak. Az ásványok között található lávakő, rózsakvarc, türkinit, hegyi kristály, ametiszt, tigrisszem vagy jáspis.

A webshopunkban a csakra karkötők színes választéka megtalálható. A www.asvanyguru.hu webcímen már azonnal az Ásvány Guru cég honlapjára és egyúttal a webshopba is jut a vásárló. A honlapon feltüntetett elérhetőségeken, a 06-70-414-20-49 telefonszámon vagy az asvanyguru@gmail.com email címen örömmel válaszolunk a kérdésekre.