Mire jó a sóklíma?!

419

Egyre többet hallani mostanában a sóklíma terápiáról, de mégis olyan sokan vannak, akik még nem hallottak róla. Pedig úttörő sikerek érhetőek el segítségével a légúti betegségek kezelésében. Sajnos Magyarországon is igen sok gyerek, felnőtt és idős beteg szenved valamilyen tartós légúti megbetegedésben. A sóklímák azonban képesek a sóbányák évezredes pozitív hatásait reprodukálni és segíteni akár az asztmás megbetegedéssel küzdőknek is.

A sóklímák olyan speciális eljárással segítik a betegeket, amelyek képesek a száraz, sós levegőt egészen a tüdő kishörgőibe is lejuttatni. Az eljárás hatásfokát pedig elektromos töltöttséggel növelik az eljárás során. Ez, az úgynevezett „AREC”-technológia, már több ezer gyereken és felnőttön segített. A rehabilitáció hatásfokára gyerekek számára 1 év garanciát is vállal a cég, hiszen az első 20 alkalmas kezelést követően 80-92%-os javulás tapasztalható. 2-3 sóklíma kúrával pedig a betegek többsége évtizedekre tünetmentessé válik.

Akár a gyógyszer is elhagyható a kúra után!

A téli száraz vagy szmogos levegő kifejezetten káros az asztmában szenvedők számára, ezért a rohamok és az irritáció elkerülése végett érdemes felkeresni egy megfelelő helyet, ahol ilyen kúrát igénybe vehetünk. A sóklímáknak köszönhetően elmaradnak a rohamok, elhagyható az injekció és akár a rendszeres gyógyszerek is. Ráadásul nincsenek mellékhatásai sem! Fontos, hogy a kúrák után a gyerekek újra élvezhetik a koruk számára fontos futkározást és sportot, így számukra kiemelten ajánlottak ezek a kezelések.

Magyarországon már 1992 óta elérhető a klímatermes technológia, de a tovább fejlesztett, orvos tudósok által szabadalmaztatott berendezéssel még nagyobb minőséget kaphatnak a páciensek kedvező áron. Ezeket a sóklíma készülékeket megvásárolhatjuk vagy bérelhetjük is az Asthma Rehabilitációs Centrum Kft jóvoltából az http://www.arec.hu weboldalon keresztül. Telefonon a 06-20-974-3217-es számon kaphatunk bővebb felvilágosítást de e-mailben is örömmel állnak a rendelkezésünkre az arec@t-online.hu címen.