Milyen a jó masszázságy?

1954

A masszázsnak megvannak a maga jótékony hatásai, ami miatt érdemes azt rendszeresen beiktatni a mindennapokba. Különösen az ülőmunkát végzők érzik meg a hátukon, nyakukon, végtagjaikon jelentkező kellemetlen tüneteket, amikor egy hosszú munkanap után végre felkelhetnek a székből. A jó masszőr igazi kincs, de nem csak a tudása, a gyakorlata segíti abban, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjon nyújtani a vendégkörének, hanem a kellékei, munkaeszközei is.

A masszázságy a masszőr legalapvetőbb eszköze, hiszen ezen folyik a vendégek kezelése. Masszázságyból is több félét találunk az üzletek kínálatában, nem egyszerű a döntés. Nem elég csupán az árak alapján dönteni, és nem biztos, hogy a legdrágább masszázságy bizonyul majd a legjobbnak.

A masszázságy kiválasztása függ attól, hogy mik a személyes igények, illetve a felhasználás részletei is hatással vannak a döntésre, de mégis van néhány általános paraméter, amit minden masszőr felhasználhat, miközben nézelődik. A masszázságyak lehetnek fix, vagy hordozható darabok, az utóbbiakat össze lehet csukni és szállítani. Az ágyak többsége állítható, ez mindenképpen előnyös, mert személyre szabható. A szélességet, magasságot, illetve a terhelhetőséget is úgy kell megválasztani, hogy az az átlagos méretekhez igazodjon, kényelmes és praktikus legyen a vendégek számára.

A masszázságyak szivacsvastagsága is a kényelmet szolgálja, az átlagos vastagság 5 cm, ami nem laposodik el gyakori használat során sem. A klasszikus masszázságy fából készül, de az újabbak alumíniumból is lehetnek. Erős, könnyű és strapabíró legyen, amit választunk. Végül a kárpit sem utolsó szempont, könnyen tisztítható, higiénikus, olaj- és vízlepergető fajta az előnyös, amit például a PVC kiválóan megvalósít.

A Medmöbel Hungary Kft. weboldalán, a www.medmobel.hu-n különféle egészségügyi bútorokat kínálunk azoknak a vásárlóknak, akik rendelőbe, tetoválószalonba, laborba, vagy saját masszázsvállalkozásukhoz szeretnének minőségi eszközöket, berendezéseket vásárolni. Jöjjön és tekintse meg a kínálatunkat, válogasson igényes egészségügyi bútoraink közül! Segítünk, hogy Ön is megtalálja a tökéletes masszázságyat, és kitűnő szolgáltatásokat nyújthasson vendégeinek. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, a  +36-30-211-4872-es telefonszámon, illetve a medmobel@gmail.com e-mail címen is!