Magán betegszállítás – ha biztonságra és kényelemre vágyik!

654
magán betegszállítás

Sokaknak komoly problémát jelenthet eljutni egy szükséges kezelésre vagy vizsgálatra a kórházba, majd hazamenni onnan. Könnyen előfordulhat az is, hogy órákat kell várni a kórházi folyosón egy zsúfolt betegszállító autóra – ez pedig idős vagy súlyosan beteg személyeknél különösen megterhelő lehet. Válassza inkább a magán betegszállítást!

Szerencsésebb helyzetben vannak azok, akik megtehetik, hogy maguk vigyék el hozzátartozójukat a vizsgálatokra, ez azonban rájuk is extra terhet ró – mindennapos kezelést igénylő, vagy mozgásképtelen betegek esetén pedig nekik is szükségük lehet segítségre. Ilyen esetben érdemes a magán betegszállítás mellett dönteni, és tapasztalt, megbízható segítséget választani. Vegye igénybe Ön is cégünk, a Betegszállítás.net profi szolgáltatásait, ha privát betegszállításról van szó!

Éjjel-nappal elérhető szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed, vegye fel velünk a kapcsolatot: számíthat ránk, akár azonnali betegszállításról, akár egy megadott időpontról van szó!

A privát betegszállítás nagy előnye a kényelem, a gyorsaság és a pontosság, hiszen Önnek vagy beteg családtagjának nem kell többé órákat várakoznia! A megbeszélt időpontban érkezünk, gyakorlott sofőrjeink és szakképzett ápolóink pedig gondoskodnak a biztonságos haza- vagy kórházba jutásról.
Jól felszerelt mentőautóinkra számíthat ülőbeteg és fekvőbeteg szállítás esetén egyaránt. A magán betegszállítás során kollégáink segítenek a be- és kiszállásnál, szükség esetén a pácienst elkísérik a vizsgálati szobába is. Szeretné, ha Ön vagy családtagja ugyanolyan gyorsan hazajutna, mint ahogy odaért a kezelésre? A privát betegszállítás során kérheti azt is, hogy munkatársaink megvárják a vizsgálat vagy kezelés végét, és gondoskodjanak a biztonságos hazajutásról is.

Miért válasszon minket, ha privát betegszállításról van szó? Tapasztalt, szakképzett ápolókkal és sofőrökkel vállalunk őrzött betegszállítást a nap 24 órájában. Ügyfélszolgálatunk bármikor hívható akár sürgős, akár átlagos esetről van szó. Gyors, megbízható segítséget kínálunk az egész ország területén, megfizethető árakon!

Felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe a magán betegszállítást? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.betegszallitas.net-re, ahol minden fontos információt megtudhat szolgáltatásainkról! Ha pedig azonnali segítségre van szüksége, telefonon is kereshet minket a +3630/747-78-75-ös számon, illetve e-mailen keresztül a ribarszkijf@gmail.com címen!