Lépcsőzőgép bérlés és pár fontos tudnivaló

236
lépcsőzőgép bérlés

lépcsőzőgép bérlés a hatékony fogyás és a formás alak első lépése! Rögtön az elején nem árt tisztázni egy alapvető dolgot, ami nem biztos, hogy mindenkinek egyértelmű. A lépcsőzőgépnek két típusa létezik, de a kettő nem ugyanaz. A tényleges lépcsőzést azokkal a gépekkel végezzük, amik a mozgólépcsőhöz hasonlóan néznek ki és működnek. A lépcsőzőgép két pedálból áll, amiket le és fel mozgatva, edzés közben a járást imitálják.

lépcsőzőgép bérlés azzal az előnnyel jár, hogy otthon, nyugodt körülmények között, a tömeg és a zavaró tényezők lehetőségét kizárva tud edzeni a gép használója. A lépcsőzőgép feleslegesen nagy megterhelés nélkül, kisebb intenzitás közben fejti ki a hatását. A rendszeres használata közben egyszerre formálható a fenék, a combok és a vádli izmai is. A legjobb benne, hogy zsírégetés is történik közben. Hölgyeknek és uraknak egyaránt nagyon praktikus a használata, mert egyetlen géppel kiváltható a kardio és az izomépítés is. Nincs szükség több fitness eszközre, súlyokra vagy térre sem, csak a lépcsőzőgép bérlésre!

lépcsőzőgép bérlés persze önmagában még nem elegendő, csodát ne várjunk tőle, csak kitartással, na és persze helyes használattal olvadnak le azok a kilók és formásodnak az edzésnek alávetett testrészek. Ahogyan telnek a hetek és a hónapok, láthatóvá válik a formásabb vádli, a kerekebb fenék és persze a jobb közérzet is megmutatja magát.

Hogyan használjuk helyesen ezt a fitness gépet? A gépen a legintenzívebb edzést akkor lehet elérni, ha egyenes háttal, támaszkodás nélkül lépegetünk. A pedálok lefelé nyomásakor a teljes talpat kell használni, hogy elérjük a maximális intenzitást, felengedéskor viszont már a talpak elválhatnak a pedál felszínétől. Ügyeljünk az egyensúlyra, egyik oldalon és a másik oldalon is koncentráljunk a pontos mozgásra. A lépcsőzőgép bérlés megfizethető áron, minimum hat hét időtartamra elérhető mindenkinek, aki nem szeretne lemondani az edzésről otthon sem.

A www.futopadkolcsonzo.hu webcímen a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. cégünk honlapja található, ahol minden, kölcsönözhető fitness gépet bemutatunk. Az elérhetőségeinken szívesen válaszolunk a kérdésekre lépcsőzőgép bérlésről is: 06-30-992-25-55, info@virtnesscentrum.hu.