Küzdje le az alvászavart neurofeedback segítségével!

677

Nem tud a stressztől megszabadulni, és alvászavarral küzd? Nehezen tanul, vagy a gyermekének szeretne a tanulási nehézségek leküzdésében segíteni? Az agy működésén múlik, hogy mennyire tud jól helytállni, ezért érdemes ennek szabályozásán keresztül változtatni. Ebben segít Önnek vagy családtagjainak a neurofeedback módszer.

Az egészség megőrzésében, a testi-lelki egyensúly fenntartásában kiemelt szerepet játszik a rendszeres, megfelelő mennyiségű, nyugodt alvás. Fontos, hogy minden nap kipihenje magát, hiszen így oldhatja meg sikeresen a feladatait, és lehet eredményes a munkahelyén. Amíg nem esik át az első álmatlan éjszakán, vagy a túl korai, hajnali ébredésen, addig az alvás az élete természetes részének számít. Ha néha előfordul egy-egy kellemetlen este, az még érthető lehet a külső környezeti tényezők, vagy a váratlan események miatt, viszont ha egyre többször fordul elő, esetleg már rendszeres, akkor tartósan fennálló alvászavarról lehet szó. Az alvásmegvonás kimerültséggel jár, ez pedig szenvedést okozhat. Ha érzelmi instabilitást észlel, vagy romlik a teljesítménye, egyre kellemetlenebbül érezheti magát, ami még több problémát eredményez.

Mit tehet annak érdekében, hogy megszüntesse az alvászavart? Fontos, hogy rendezze a konfliktusait, engedje ki a feszültséget. Nagyon sokat segíthet, ha a neurofeedback módszert alkalmazza, ami hasonlóan működik, mint egy edzőtermi program. Az agy elektromos aktivitásán alapuló kommunikáció során kezelhetők lesznek azok a problémák, amelyeket az agy nem tud önállóan szabályozni. Gyógyszerek nélkül sikerülhet az agy átprogramozása, így megszüntetheti az alvászavart, ha neurofeedback kezelésen vesz részt.

Ébredjen minden nap kipihenten, és feledkezzen meg örökre az alvászavarról! Forduljon hozzám, Balanyi Attila, stresszkezelőhöz, és javítsa az agyműködését tartós eredménnyel! Neurofeedback módszert alkalmazok, melynek köszönhetően fájdalom-, és gyógyszermentesen szabadulhat meg az alvászavartól és más problémáktól is.

Tudjon meg többet az általam nyújtott lehetőségről a www.agyiaktivitas.hu weboldalon! Vegye fel velem a kapcsolatot a 06-20-945-9492-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@agyiaktivitas.hu e-mail címre!