A svédmasszázs mindennek az alapja!

339
svédmasszázs

A mai, rohanó világunkban fontos szerepe van az olyan szolgáltatásoknak, mint a masszázs. A masszőr képes nem csak ellazítani az izmokat, hanem az izomfájdalmak megszűnését is elősegíti. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a masszázs stresszoldóként sem utolsó, ami mindenkinek jól esik a szürke hétköznapok végén. A legősibb, legelterjedtebb formája a svédmasszázs. Nézzük, mi minden érdemes erről tudni, és főképp, hogy miért éri meg igénybe venni!

svédmasszázs általában körülbelül egy órán át tart, ez alatt az idő alatt a masszőr öt alapfogást használ. Ezek a simítás, a dörzsölés, a gyúrás, az ütögetés és a vibráció vagy rezegtetés. A vendég fokozatosan ellazul, szinte érezni lehet, ahogy az izmok szép lassan elernyednek. A svédmasszázsra a legtöbben a stresszoldó hatása miatt jelentkeznek be, de számtalan jótékony egészségügyi hatása is van. Oldja a görcsöket, csillapítja a fájdalmat, felfrissíti a vérkeringést, ezáltal szebbé varázsolja a bőrt, javítja a közérzetet és kitűnő gyógyír az állandósult fáradtságérzetre is. Javítja a szív teljesítményét, az immunrendszer és a nyirokkeringés működését. A svédmasszázzsal hozzájárulhatunk a krónikus gyulladások csökkentéséhez, kezelhetünk vele ortopédiai megbetegedéseket, de jótékonyan hat a reumás panaszokra és az ödémás területek gyógyulását is segíti. A svédmasszázs az alvászavarok leküzdéséhez is hozzájárul. A maximális hatás érdekében érdemes hetente egyszer igénybe venni, de havi két alkalom mindenképp szükséges ahhoz, hogy hosszú távon is kifejthesse jótékony hatását. Ha profi masszőr kezei között szeretné megtapasztalni a svédmasszázs előnyeit, akkor a legjobb helyen jár! Lazítson egy kicsit a rohanó világban, kényeztesse magát egy svédmasszázzsal, mely után garantáltan szebben lát majd mindent!

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.gabimasszazs.hu oldalra, ahol mindent megtalál szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Amennyiben további kérdése merülne fel vagy úgy döntött, hogy bejelentkezik svédmasszázsra, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 200 88 72-es telefonszámon!