A hullámmasszázs jótékony hatásai: tudjon meg többet!

486
hullámmasszás

Manapság egyre több ember szenved mozgáshiányban, ez adódhat a napi több órás ülő / vagy álló munkavégzésből. Ezentúl, ha szabadidőnkben nem töltünk elég időt testmozgással, akkor idővel szembe kell néznünk a mozgásszegény életmód kellemetlen hatásaival.

A vénás- és nyirokkeringési rendszerek problémája több esetben a combon vagy éppen a fenéken jelentkezik cellulit, vagyis narancsbőr formájában. A hullámmasszázs ugyanakkor hasznos segítség lehet a cellulit megelőzésében és csökkentésében.

Milyen esetekben ajánlott és hasznos továbbá a hullámmasszás alkalmazása?
– Ödémás láb kezelésére,
– visszerek megelőzésére,
– erek egészséges működésének megőrzésére és érszűkületek megelőzésére,
– kemény zsírszövetek fellazítására,
– cellulit (narancsbőr) javítására, megelőzésére és megszüntetésére,
– székrekedési, emésztési problémák javítására,
– életminőség és teljesítőképesség javítására.

Ön is szeretné kipróbálni ezt az eljárást? Forduljon bizalommal az Országos Sportcentrum Kft.-hez! Hogyan kell elképzelni a hullámmasszázs kezelést? Ez egy gépi kompressziós eljárás. A páciens végtagjaira egy applikátort helyezünk, ami szabályozottan vezérelt “nyomásokat” végez a lábak egymás utáni pontjain. A gép vezérlés hatására a nyomások hullámszerűen futnak végig a lábon, melynek hatására élénkül a nyirok- és vérkeringés.

Fontos kiemelni: a hullámmasszázs tehát egyértelműen jó hatással van a keringésre, ezáltal pedig a bőrszövetek vér- és oxigénellátása javul. Mivel a hullámmasszás terápiaként alkalmazható, ezért a hatékony eredmény elérése érdekében mindenképpen több alkalomra van szükség.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna a hullámmasszásról, illetve annak jótékony hatásairól? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.evitalpark.hu-ra, ahol bővebb információkat találhat. Amennyiben kérdései, kérései támadnak, vagy szeretne hozzánk bejelentkezni kezelésre, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Jelentkezését várjuk az info@evitalpark.hu email címen, vagy hívhat minket időpontért a +36/30-314-7586-os, vagy a +36/1-787-0380-as telefonszámok egyikén!