Térelválasztó törölközőszárító radiátor: kettő az egyben!

134
térelválasztó törölközőszárító radiátor

térelválasztó törölközőszárító radiátor a fürdőszoba vagy akár a lakás egyéb helyiségeinek hasznos kiegészítője lehet. Az utólag is beépíthető radiátorokból nagy választékkal tudunk szolgálni!

Az általunk kínált radiátorok különböző fűtési rendszerekhez csatlakoztathatóak vagy külön is használhatóak fűtő betéttel kiegészítve. A radiátorok méretére és színére vonatkozóan is több lehetőség áll a rendelkezésére a vásárlóknak, akik még egyedi fűtőtestet is tudnak rendelni, ha ez a céljuk.

térelválasztó törölközőszárító radiátor speciális modellnek számít a radiátorok, de még a törölközőszárító radiátorok között is. A radiátor ugyanis nem a megszokott módon helyezkedik el, nem a fal felszínére simul, hanem arra merőlegesen rögzítik. Ilyen módon egy térelválasztó elemet kapunk, amit a fürdőszobában lehet nagyon jól kihasználni.

Azon kívül, hogy a térelválasztó törölközőszárító radiátor az átlagosnál nagyobb méretű, ehhez kapcsolódik a másik, pozitív tulajdonsága is, az, hogy elválasztó válik belőle. Egyes modelleket ráadásul úgy is fel lehet szerelni, hogy mozgathatóak legyenek és be is hajthatóak a falra, így változtatható az általuk elfoglalt tér mérete.

A térelválasztó törölközőszárító radiátor bármilyen méretű fürdőszobában jól kihasználható, ha a megfelelő helyre rögzítik. Nagyszerűen tagolja a teret és a vizes törölközőknek is helyet tud nyújtani a száradáshoz, aztán pedig kellemesen melegen tartja őket. Ahelyett, hogy falakat vagy polcokat helyezne a fürdőbe, amik még több helyet szorítanak ki, inkább válassza a praktikus térelválasztó törölközőszárító radiátort, amivel még komfortosabb fürdőszobát tud használni minden nap!

térelválasztó törölközőszárító radiátorokat a www.minikalor.hu webcímen tudja megrendelni. A Minikalor Kft. termékeiről többet is megtudhat, ha felveszi a kapcsolatot a céggel. A honlapon szerepelnek az elérhetőségek, írhat a minikalo@hu.inter.net, minikalor@minikalor.t-online.hu email címekre vagy telefonálhat a +36 96 543 040, +36 96 543 023, +36 96 355 054 számok egyikén!