Fogászati kezelésre szorul? Van egy kiváló hírünk! A Fogtündér Fogászati Rendelő újra megnyitotta kapuit, és várja a pácienseket! Forduljon bizalommal tehát Ön is a FOG-ÁSZ Egészségügyi Szolgáltató Bt.-hez, hiszen a cég fogászati rendelőjében a szakemberek teljes körű higiéniai felkészültséggel várják a betegeket!

A továbbiakban kicsit bővebben is bemutatjuk, milyen higiénia intézkedések mellett várjuk újra kezelésre a pácienseket! A sürgősségi ellátások mellett május 18-tól már újra elérhető az összes szolgáltatásunk, rendelőnk pedig a korábban megszokott rendelési időben várja a pácienseket. Fogászati rendelőnkben természetesen minden szükséges eszköz biztosított, melyek garanciát jelentenek a teljes körű higiéniai előírások betartására.

Fontos kiemelni: minden pácienstől azt kérjük, telefonon foglaljon időpontot a kezelésre. A fogászati rendelő bejárati ajtaja előtt elhelyeztünk egy érintésmentes kézfertőtlenítő készüléket, illetve belépés előtt lázat is mérünk. Maximálisan figyelünk arra, hogy a lehetőségekhez mérten maximum csupán egy beteg tartózkodjon a rendelőben (– kérünk mindenkit, hogy kísérő nélkül érkezzen!), míg a recepciós pultnál természetesen az előírt védőtávolságot kötelező és ajánlott betartani.

A pácienseink számára biztosítjuk a szükséges védőfelszereléseket – hajháló/sapka a fejre, lábzsák a cipőre, szájmaszk az arcra, köpeny/takaró a testre) – ezek viselésével pedig szakorvosunk várja kezelésre a betegeket. Orvosaink is eleget tesznek minden higiéniai előírásnak, éppen ezért csuklyás, teljes testet fedő overállban, védőszemüvegben, plexipajzsban, FFP3 szájmaszkban, egyszer használatos kesztyűben végzik a szükséges kezeléseket.

higiénia mellett maximális figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre is. Használunk légtisztítót, illetve kezelés közben a normál nyálszívó mellett speciális extraorális elszívó berendezést alkalmazunk az aerosol-képződés csökkentésére. Folyamatosan fertőtlenítjük a felületeket, gépeket, eszközöket, berendezést. A különböző fogókat, vésőket, egyéb műszerek (stb.) autoklávban sterilizáljuk és felhasználásig egyesével csomagolva, sterilen tároljuk.

Ezentúl az ipari teljesítményű ózongenerátorunk, illetve germicid lámpák is üzemelnek a rendelési időn kívül – a teljes csíramentesítés érdekében.

Szolgáltatásainkról bővebben olvashat weboldalunkon, kérjük, kattintson a www.fogtunderek.hu-ra, ahol közelebbről is megismerheti munkásságunkat! Kérdéseivel keresse bizalommal kollégáinkat a megadott elérhetőségek egyikén! Várjuk jelentkezését a +36/23-356-500-as, illetve +36/70-2000-661-es telefonszámok egyikén, vagy írjon nekünk az info@fogtunderek.hu e-mail címünkre!