Fogászat Százhalombattán teljes körű ellátással: foglaljon időpontot!

291
fogászat

Pontosan tudjuk: egyáltalán nem jellemző, hogy bárkinek is a kedvenc elfoglaltságai közé tartozna a fogorvoshoz járás. Ugyanakkor roppant fontos, hogy már legkisebb probléma észlelése esetén szakemberhez forduljunk, hiszen így megelőzhetjük a későbbi, esetleges nagyobb problémákat is. Ha fáj a foga, és szeretné magát a legjobb kezekben tudni, forduljon bizalommal a Fogtündér Fogászati Rendelő csapatához, akik Százhalombattán várják teljes körű ellátással!

Válassza bizalommal Ön is fogászati rendelőnket, hiszen az első alkalommal teljes állapotfelmérést végzünk! Az akut panaszait gyorsan felmérjük, és lehetőség szerint azonnal kezeljük is.

Fogászati rendelőnk szolgáltatásai között megtalálható az állapotfelmérés, az intraorális röntgen és digitális panoráma röntgen felvétel készítése helyben, az ultrahangos fogkő eltávolítás, a különböző fogmegtartó kezelések, az esztétikus tömések vagy éppen a rögzített és kivehető fogpótlások (pl.: korona, híd, protézis) is. Jelentkezzen be Ön is hozzánk fogorvosi rendelésre Százhalombattán, ahol garantált a magas színvonalú kombinált munkák készítése – kiválóan felkészült fogtechnikai háttérrel. A százhalombattai Fogtündér Fogászati Rendelő valóban egy tündéri hely! Nálunk garantált, hogy a legjobb szakma kezekben tudhatja majd magát, hiszen folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, illetve felszereltségünket. Fontosnak tartjuk a megfelelő környezet garantálását is, éppen ezért igyekszünk a környezetet nem „fogorvosi rendelősre” alakítani, hogy a páciensek szorongását már a recepcióhoz érkezve oldjuk.

Többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, illetve közelebbről megismerné fogászatunkat, illetve fogorvosaink profiljába is betekintést nyerne? Segítünk! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.fogtunderek.hu-n közelebbről is megismerheti munkásságunkat! Amennyiben kérdései támadnak, vagy szeretne időpontot foglalni, kérjük, lépjen mielőbb kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket a +36-23-356-500-as, illetve +36-70-2000-661-es telefonszámok egyikén, vagy írhat levelet az info@fogtunderek.hu e-mail címre! Várjuk jelentkezését!